• júl : 12 : 2018 - A Focus Bikes – Limit Change Point Mountainbike XCO Országos Bajnokság
  • aug : 7 : 2016 - Bükk maraton
  • júl : 16 : 2016 - XCO Magyar Bajnokság – Csömör
  • júl : 3 : 2016 - Duna maraton
  • jún : 11 : 2016 - Crosskovácsi maraton

A történet onnan indul, hogy a rendkívül sok eső miatt nem rendezték meg a vinyei maraton kupafutamot, mivel a patakok nagy része komoly ”rafting” pályává alakult…

Mi legyen hát helyette, merült fel a kérdés, de aztán a szigorú csapatfőnök megmondta a tutit! Irány Sopron meg a ”Jokó Ranch”, csináljunk egy görbe-, de ugyanakkor sportos hétvégét. Mivel idegenlégiósok vagyunk itt Pesten néhányan, rögtön jött a következő ötlet: menjünk bringával. Gergővel a boltból indultunk szombat délután. Szépen tempóztunk Biatorbágynál, mikor elkapott minket egy zivatar. Volt ott minden, a lényeg, hogy már az út elején gatyáig eláztunk, aztán meg kisütött a nap. Tulajdonképpen épp az a fél óra hiányzott, ami azzal ment el, hogy Gergő eladott egy jó drága bringát egy jó pénzes fickónak…
Közben Roni is megérkezett a friss pogácsákkal, jót nevetett rajtunk, mikor látta, hogy állunk a fák alatt, mint az ázott verebek. Ő most support volt, mivel a keze még nem jött rendbe egy szintén közös „emlékezetes” bringázás után.
Innen már lenyomtuk egybe Győrig a távot, majd’ 30-as átlaggal, itt-ott elég nagy széllel küzdve. Ott ránk esteledett, de megint jött Roni, kocsiba berámoltunk, és irány Sopron.
Másnap megbeszéltük, hogy amíg Csabáék Lajtaberg országúti versenyen vannak (ahol a csapatversenyt megnyerték MTB-vel!), addig mi wellness programot iktatunk be a helyi uszodában, ezzel kicsit kipihenve az előző napi etapot.

Délután találkoztunk a Jokó tanyán, ahol már javában rotyogott a gulyás. Rengeteg sárga mez, KTM bringák tömege, kész kiállítás…
A gyerekek is megtalálták a nekik való programot, volt ott állatsimogatás, lovaskocsi tologatás, zsákban futás, kocsizás…igazi családi vendégszeretet mindenkinek, hála Jokóéknak, akik mindent odaszerveztek nekünk!
Miután mindenki megjött, visszamentünk Sopronba egy rövid filmforgatás erejéig, ugyanis most készül egy video a csapatról és persze a támogatóinkról, akik nélkül nehéz lenne az olajozott működésünk.
Komoly tömeget képeztünk a városban, egyenmezben, csak néztek az emberek, nem értették hova ez a nagy felhajtás, de aztán rögtön kiderült, hogy Csaba szervezett egy csapatos intervall edzést, ugyanis a kamera kedvéért nem egyszer kellett feltekerni egy-egy emelkedőre ”nyél gázon” vagy éppen látványosan lezúzni a tetejéről.

A film után visszamentünk a lovastanyára, és bekanalaztuk a jól megérdemelt gulyást, meg pogit, sütit. Igazi fesztiválhangulat volt ott a tűz körül, sokat beszélgettünk, nevettünk.
Este a bátrak még bementek Sopronba egy éjszakai kritikus tömeget képezni, a többiek meg aludni tértek.
Másnap reggel Csabánál kifosztottuk a boltot, majd Sarród felé vettük az irányt hárman, ahol Gergőék szüleit meglátogattuk, illetve, hogy egész pontos legyek a ”Vámosi Kalandpark” vendégszeretetét élveztük. Voltunk egy rövidet tekerni a Fertő környékén, jártunk kastélyparkban, motoroztunk Gergő tesójának ”CBXR…valahányszázas” crossmotorjával, ami nagyon durva volt, gyakoroltuk a célbalövést íjjal, meg szörcsöltük a bodzaszörpöt a teraszon a kis aranyhalastó mellett. Hát mit is mondjak? Nem vetett szét az ideg ott a nyugalom szigetén.
Miután Gergő anyukája unszolására betette a fél kamrát a kocsiba, elindultunk haza teli hassal, és persze teli élményekkel. A végére jól elfáradtunk, pedig nem is volt versenyhétvége, de úgy tűnik, néha nem is olyan rossz dolog az, ha kimarad, mert ennél tartalmasabban nem is lehetne kitölteni egy pünkösdi weekendet!
KakLac

Categories: Egyéb

Comments are closed.

Video

A Focus Bikes –...

Posted on júl - 12 - 2018

Hozzászólások kikapcsolva

V. MTB verseny

Posted on aug - 30 - 2016

Hozzászólások kikapcsolva

Bükk maraton

Posted on aug - 7 - 2016

Hozzászólások kikapcsolva

XCO Magyar Bajnokság –...

Posted on júl - 16 - 2016

Hozzászólások kikapcsolva

Duna maraton

Posted on júl - 3 - 2016

Hozzászólások kikapcsolva

Viszlát Béla király!

Posted on jan - 16 - 2010

Hozzászólások kikapcsolva

Crosskovácsi „repesztés”

Posted on jún - 16 - 2013

Hozzászólások kikapcsolva

Happy Birthday

Posted on aug - 4 - 2007

Hozzászólások kikapcsolva

HUNGARORINGEN jártunk…

Posted on júl - 19 - 2014

Hozzászólások kikapcsolva

Félsziget Kupa 2011 –...

Posted on márc - 27 - 2011

Hozzászólások kikapcsolva

TÁMOGATÓINK