• júl : 12 : 2018 - A Focus Bikes – Limit Change Point Mountainbike XCO Országos Bajnokság
  • aug : 7 : 2016 - Bükk maraton
  • júl : 16 : 2016 - XCO Magyar Bajnokság – Csömör
  • júl : 3 : 2016 - Duna maraton
  • jún : 11 : 2016 - Crosskovácsi maraton

Az idei szezonban sajnos munkahelyem jóvoltából az Eplény XCO – n és a Duna Maraton hosszútávon tudtam indulni. Ezért vártam nagyon az őszt, amikor könnyebben tudok szabira menni – a Holdfényliget 10 óráson Kaklac supportjaként serénykedtem, szeptember utolsó hétvégéjét pedig a Schneeberg Trail hegyifutás teljesítésére szántam. Közben jött a hír – Schwarzenbach-ban XCO verseny lesz a futóverseny másnapján, ahol a Radwelt Michi Knopf a főszponzor, tehát ott a helyem családi érintettség okán is. 
Szombaton hajnalban lelkes családi kísérettel indultam Puchbergbe, ahol a Schneeberg lábánál szemerkélő eső és késő őszi idő fogadott bennünket. Ennek ellenére 166 elszánt hegyifutó-droiddal nekivágtunk a 32 kilométernek és a közel 2600 méter szintemelkedésnek. A többit majd a klubban elmesélem……….5:43:32, 99. hely, megcsináltam.
Eljött a vasárnap reggel, azt hittem semmi gond nem lesz, de a lábaim önálló életre keltek – jobban mondva nem akartak engedelmeskedni. Konkrétan a sima séta is nehezen ment – puha gyerek vagyok, na. Azért Marcival becuccoltunk a kocsiba, majd Lajosékkal és az útközben hozzánk csatlakozó Motován családdal kigurultunk Schwarzenbach-ba. Gyönyörű idő fogadott bennünket a csodás környezetben lévő Kelta falunál. Lassan befutott mindenki a csapatból, Hocsáék jóvoltából állt a csapatsátor, szépen gyűltek az indulók. Jokótól megkaptam az edzőbringáját, ezúton is köszönet érte még egyszer! Nevezés – öltözködés – eddig semmi gond. Tekerek egy kört a pályán – gondoltam……hát nem esett jól  Mi lesz velem? De ha már itt vagyok, végigmegyek, még ha beledöglöm, akkor is.
A verseny előtt szokásos rutinfeladatok, bicajt átnézni, nincs visszaút – rock and roll!
Rajt – mindenki teker – én is……de csak az agyam , a lábam nem – utolsó vagyok – na fa**a! Hat kör ebből, kösz! Az első: horror, a második: thriller, a harmadik…..jé, mintha megmozdulna valami, negyedik: ejha, ötödik: hoppá, hatodik kör megtáltosodva, kónuszon adom.
Na most ehhez kellett a versenyközpontban Marci fiam, a csapattagok, kedves feleségeik és nem utolsó sorban a fantasztikus Baresz tanítványok, a Focus-gyerekek ösztönző buzdítása. Öröm volt odaérni, erőt meríteni.
Persze hoztam a formám, utolsó lettem 
A versenyt követő közös piknik pedig jó hangulatban feledtette az összes fáradtságot – laza Focus jamboree – sok ilyet a jövőben! Köszönet mindenkinek, aki odatette magát ! Hajrá FOCUS TEAM !
VikkerLaci

További képek a galériában.

Categories: futószalag, Hí­rek, Verseny

Comments are closed.

Video

A Focus Bikes –...

Posted on júl - 12 - 2018

Hozzászólások kikapcsolva

V. MTB verseny

Posted on aug - 30 - 2016

Hozzászólások kikapcsolva

Bükk maraton

Posted on aug - 7 - 2016

Hozzászólások kikapcsolva

XCO Magyar Bajnokság –...

Posted on júl - 16 - 2016

Hozzászólások kikapcsolva

Duna maraton

Posted on júl - 3 - 2016

Hozzászólások kikapcsolva

Igen! – Crosskovácsi utánpótlás...

Posted on ápr - 16 - 2014

Hozzászólások kikapcsolva

Bakony Maraton – Bakonybél

Posted on máj - 23 - 2011

Hozzászólások kikapcsolva

Salzkammergut Trophy 2010

Posted on júl - 20 - 2010

Hozzászólások kikapcsolva

2014 MTB Bajnokcsapat –...

Posted on dec - 23 - 2014

Hozzászólások kikapcsolva

KTM Junior Team

Posted on ápr - 11 - 2012

Hozzászólások kikapcsolva

TÁMOGATÓINK