• júl : 12 : 2018 - A Focus Bikes – Limit Change Point Mountainbike XCO Országos Bajnokság
  • aug : 7 : 2016 - Bükk maraton
  • júl : 16 : 2016 - XCO Magyar Bajnokság – Csömör
  • júl : 3 : 2016 - Duna maraton
  • jún : 11 : 2016 - Crosskovácsi maraton

Fertő tó kerülés…

Egy sportos hétvége Sopronban, avagy hogyan sűrítsünk össze egy hegyi edzést és egy országúti versenyt egy Kritikus Masszává…
Már péntek este lementen Sopronba, hogy másnap reggel rögtön a boltban kezdhessem a napot. Miután összeszedtem a hiányzó dolgokat Csabánál és átvettem az új szponzori SH+ bukókat a légiósoknak, megbeszéltünk délutánra Kolossal egy kis hegyi kergetőzést. Röpke 2 óra alatt megmászatta velem az összes Sopron környéki púpot kétszer…kb 40 kilóméterbe sikerült beletenni 1000 méter szintet a kedves jövő reménysége csapattársnak! Fiatalság, nyers erő…a pulzusmérőm meg majdnem kiakadt!

Másnap a ”körzős” körforgalomnál találkoztunk, szépen kitekertünk Fertőmeggyesre a rajthoz. Mivel a csapat egy részének nem volt nevezése (edzésnek szántuk a versenyt), ezért feltekertünk egy dombra, ahol miután elment a főmezőny, „beoldalogtunk” a bolyba. Na, innen indult az ámokfutás. Csaba el is ment a gyorsvonattal az elején. Konci meg én küzdöttünk még egy darabig, de bedarált minket a második boly hamar. Innen csak ügyes helyezkedés és figyelés volt a feladat, mert kezdő országútisként féltem, hogy belekeveredek valami ronda tömegbukásba.

A második boly annyira jól nyomta, hogy kb 23 km-nél beérte a főmezőnyt. Gyorsan megkerestem Csabát, innen 100 km-ig együtt mentünk. Volt sok bukás az egyszemélyes fűbeborulástól kezdve egészen a tömeges csörömpölésig, szerencsére kikerültem mindet, de épp 100-nál kettő is volt egy emelkedőn nem messze egymástól. Mivel a vasbringával nem voltam egy jól gyorsuló, ezért itt szakadtam le az első bolytól. Az utolsó 10-15km-t egyedül küzdöttem hátha ”hazaérek”, majd a vége előtt beért a második boly, benne Kolossal (aki mtb-vel indult), így kb. 10 méterre mögötte én is célba érkeztem 3 óra 6 perces idővel, 5 perccel Csaba mögött. Utánunk szintén pár percre megérkeztek a többiek is, Lajos, Pista, Zoli, Gábor, Tibi…
Jól ment mindenki, köszönhetően a 40km/h-s átlagnak!

Hazafelé Csabával még lenyomtuk Sopronig azt a 15 km-t, ami nem esett igazán jól, de ezzel vasárnapra meg is lett a 150km, hétvégére meg 200 fölött zártam. Tulajdonképpen ezért mentem, meg egy jó kis KTM csapatszellemért!!!
Találkozunk Vinyén az első maraton kupafutamon, de aki nem bírja addig, jöjjön el a Buda majálisra a Hármashoz!


KakLac

Categories: Verseny

Comments are closed.

Video

A Focus Bikes –...

Posted on júl - 12 - 2018

Hozzászólások kikapcsolva

V. MTB verseny

Posted on aug - 30 - 2016

Hozzászólások kikapcsolva

Bükk maraton

Posted on aug - 7 - 2016

Hozzászólások kikapcsolva

XCO Magyar Bajnokság –...

Posted on júl - 16 - 2016

Hozzászólások kikapcsolva

Duna maraton

Posted on júl - 3 - 2016

Hozzászólások kikapcsolva

Írottkő Hillclimb versenyen jártunk

Posted on ápr - 12 - 2015

Hozzászólások kikapcsolva

Maximális pulzuson jártunk

Posted on jún - 22 - 2015

Hozzászólások kikapcsolva

Underworld Kupa

Posted on máj - 23 - 2010

Hozzászólások kikapcsolva

Mátra Kör

Posted on szept - 9 - 2011

Hozzászólások kikapcsolva

Új kerékpárút szakaszt adtak...

Posted on aug - 27 - 2014

Hozzászólások kikapcsolva

TÁMOGATÓINK