• júl : 12 : 2018 - A Focus Bikes – Limit Change Point Mountainbike XCO Országos Bajnokság
  • aug : 7 : 2016 - Bükk maraton
  • júl : 16 : 2016 - XCO Magyar Bajnokság – Csömör
  • júl : 3 : 2016 - Duna maraton
  • jún : 11 : 2016 - Crosskovácsi maraton

Mint már ország-világ tudja (hisz megjelent a megyei mértékadó médiában és a KTM osztrák honlapján is) a KTM Erste-Leasing montis csapata lett Magyarország legjobb hegyikerékpáros csapata.
Ennek megünneplésére gyűltünk össze december 27-én a BECSA nevű sportközpontban, a valamikori zárgyár épületében.
Aki számít ott volt, kivéve az idegenlégiósokat, sajnos. Jó lett volna, ha ők és – az időközben kivált – ajkai különítmény is együtt ünnepel velünk, hisz ők is részesei az elért eredménynek.
Ezúton kívánok nekik sikeres, Boldog Új Évet!

Délután 4 órakor, többségében sportfelszerelésben, ütővel a kezünkben gyülekeztünk az üvegfalú termeknél, egy kis házi fallabda versenyre. Roni tevékeny irányításával gyorsan kialakultak a párok és a két teremben elindult a labdapattogtatás. Részemről az ismerkedés az ütővel, a labdával, a falakkal és a csíkokkal. A labda és az ütő kicsi, a csíkok rossz helyre festve, szerintem.
Először Motován Mikivel kerültem egy terembe, a küzdelem meglehetősen egyenlőtlen volt, néhány kezdő és ügyetlen megmozdulásom után, Miki azt mondja: hagyjuk abba, pedig már kezdtem ráérezni, és rájönni, hogy a labda nem úgy pattan, ahogy én azt gondolom, vagy a fizika itt másképp működik. A játszmák között figyelve a többiek játékát, néhányan már érezték a lényeget, valószínűleg nem először fordultak meg ilyen szűk, levegőtlen és pattogós helyen.
Nagy küzdelmek zajlottak Hocsa, Miki, Frici, Tomi, PZ és a többiek között. Végül nekem is összejött néhány sikeres ütés, köszönhetően – a későbbi győztesnek – Zentai Tamásnak, aki engedett néhány pontot ütni, és Vikker Lacinak, akit sikerült legyőznöm.
A játék nagyon gyors és dinamikus, olyan izmokat is megmozgat, amit a futás és a tekerés nem, ezt a másnap éreztem is, izomláz formájában.

Gyors zuhanyzás után már az elnökúr rövid beszédét hallgattuk az előtérben, melyben megköszönte a tagság munkáját és beszámolt az elnökségben történ változásról. Majd PZ megküzdött a hatalmas pezsgősüveg dugójával. Küzdelmét siker koronázta, melynek eredményét koccintások után a torkunkban érezhettünk. A pezsgőzés közbeni kellemes beszélgetés után, a nedű fogytával, a ”keménymag” átvonult a Deák Étterem nevű vendéglátó egységbe, ahol zárásig vitatták a jövőt, mesélték a másnapi tekerésen résztvevő sporttársak.

Sportsikerekben gazdag, békés, boldog új évet kívánok mindenkinek!

Plájer Lajos, KTM Erste-Leasing

Categories: Verseny

Comments are closed.

Video

A Focus Bikes –...

Posted on júl - 12 - 2018

Hozzászólások kikapcsolva

V. MTB verseny

Posted on aug - 30 - 2016

Hozzászólások kikapcsolva

Bükk maraton

Posted on aug - 7 - 2016

Hozzászólások kikapcsolva

XCO Magyar Bajnokság –...

Posted on júl - 16 - 2016

Hozzászólások kikapcsolva

Duna maraton

Posted on júl - 3 - 2016

Hozzászólások kikapcsolva

Ezüstérmes a KTM-DigitalJet Team!

Posted on dec - 10 - 2012

Hozzászólások kikapcsolva

Liget-Canyon 10 órás Maraton

Posted on jún - 10 - 2009

Hozzászólások kikapcsolva

10 órás menet Marcaliban

Posted on máj - 9 - 2014

Hozzászólások kikapcsolva

Bakonyerdő Maraton

Posted on máj - 20 - 2013

Hozzászólások kikapcsolva

2013 Dr. Lenkei Vitamin...

Posted on júl - 22 - 2013

Hozzászólások kikapcsolva

TÁMOGATÓINK