• júl : 12 : 2018 - A Focus Bikes – Limit Change Point Mountainbike XCO Országos Bajnokság
  • aug : 7 : 2016 - Bükk maraton
  • júl : 16 : 2016 - XCO Magyar Bajnokság – Csömör
  • júl : 3 : 2016 - Duna maraton
  • jún : 11 : 2016 - Crosskovácsi maraton

Díjátadó gálával zárult a hazai hegyikerékpáros szezon, ahol átadták a T-Mobile Top Maraton sorozat legjobbjainak járó díjakat, a Szövetség pedig a csapatok közt hirdetett sorrendet.
Csapatunkból Cseh Veronika, Skerletz Imola, Böhm Lajos, Démi József, Horváth Csaba és Lakatos Péter állhatott a dobogóra, ami a már korábban megszerzett négy bajnoki cím mellé nem rossz teljesítmény.

Az összetett csapat-rangsort a Cube Csömör nyerte a KTM-Erste Leasing és a Pilis Cross Country Club előtt, az első ötbe befért még a Bringabanda és a Merida.A második helyezés értékét növeli, hogy idén 127 egyesület iratkozott fel a pontszerzők közé, valamint az is, hogy vidéki csapatként egyedüliek vagyunk az élmezőnyben.

És egy kis számmisztika:
Az ezüstérem megszerzéséhez szükséges 3262 pont összepedálozásában 31 aktív tagunkból 22-en vettek részt. A „mi lett volna, ha” fikcióba most nem mennék bele, mert már páran ettől cigányasszonyokat megszégyenítő jajveszékelésben törnek ki, de tény, hogy az arany csak karnyújtásnyira volt. Közelebb voltunk hozzá (-183 pont), mint amennyire mögöttünk voltak lemaradva (-500 pont) a pilisiek. Azok, akik idén nem tudtak/akartak pontot szerezni, jövőre kiléphetnek saját árnyékukból, egyenesen a fénybe-pompába és megtapasztalhatják saját korlátaikat.

Nem szeretnék az EZO TV jósait megszégyenítő találgatásokba bocsátkozni, de a távolban szebb jövőt és pontokat látok. A győzelmet megszerezni pedig könnyebb, mint megtartani, ezért ezúton üzenjük csömöri sporttársainknak, hogy 2011-ben ez a teljesítmény kevés lesz a győzelemhez.

Köszönjük szponzoraink idei támogatását, reméljük, eredményeink megerősítik Őket abban, hogy a továbbiakban is kitartsanak mellettünk.

Categories: Hí­rek

Comments are closed.

Video

A Focus Bikes –...

Posted on júl - 12 - 2018

Hozzászólások kikapcsolva

V. MTB verseny

Posted on aug - 30 - 2016

Hozzászólások kikapcsolva

Bükk maraton

Posted on aug - 7 - 2016

Hozzászólások kikapcsolva

XCO Magyar Bajnokság –...

Posted on júl - 16 - 2016

Hozzászólások kikapcsolva

Duna maraton

Posted on júl - 3 - 2016

Hozzászólások kikapcsolva

Salzkammergut Trophy 2011

Posted on júl - 21 - 2011

Hozzászólások kikapcsolva

Elindult az Eliminatour!

Posted on júl - 16 - 2012

Hozzászólások kikapcsolva

II. Nyílt MTB Verseny...

Posted on szept - 22 - 2013

Hozzászólások kikapcsolva

Túl egy sikeres szezonon

Posted on nov - 1 - 2010

Hozzászólások kikapcsolva

Edző Bá’ XCO OB...

Posted on júl - 19 - 2014

Hozzászólások kikapcsolva

TÁMOGATÓINK