• júl : 12 : 2018 - A Focus Bikes – Limit Change Point Mountainbike XCO Országos Bajnokság
  • aug : 7 : 2016 - Bükk maraton
  • júl : 16 : 2016 - XCO Magyar Bajnokság – Csömör
  • júl : 3 : 2016 - Duna maraton
  • jún : 11 : 2016 - Crosskovácsi maraton

Évzáró bringázás a KTM Erste-Leasing csapatánál

Megint vége lett egy versenyekkel teli évnek, melyet idén különösen jól zártunk, mondta Lénárt Laci „elnökúr”, majd mindenkinek megköszönte a szezonban nyújtott teljesítményét rögtönzött csapatgyűlést indító beszédében, melyet ezúttal is a „Jokó Ranch”-on tartott a banda.
Az eredményességet szemléltetendő, kiakasztották a bajnokok a nemzetiszínű mezeiket a kerítésre, jeles példaként a feltörekvő ifjúságnak és csapattársaknak egyaránt.
Ezúttal szürkemarha pöri volt a menü Pálosi Zoli, Tibi és Jokó előadásában némi almásrétes rásegítéssel Erhardt Zoli jóvoltából. A srácok a pedál helyett most a fakanál tekerését választották és azt hiszem, mindenki nevében mondhatom, hibátlanra sikerült minden fogás!
A kiadós örömbringázásra már jófajta barack és szilva „levekkel” bemelegítve indultunk neki, ki-ki a saját tempójában, bejárva a soproni dombok jó kis ösvényeit. Csak azt nem értettem, hogy korábban ezeket miért nem mutatták meg a fiúk. Mindig csak aszfalton gyötörtük egymást eddig…
Találtunk egy jó kis DH pályát is, mely meg kell mondanom még az össztelós bringám ellenére is bátor vállalkozásnak tűnt. Egy bringaeldobós tigrisbukfenccel sikerült is abszolválni a feladatot, de mentségemre szolgáljon, nem voltam egyedül. Több csapattársamnak is sikerült hasonló „gyakorlatot” bemutatnia. Ismét beigazolódott az örök tanulság, hogy a sisak viselése, még edzésen is nagyon fontos! Nem volt egyszerű, illetve inkább azt mondom végre egy tényleg fantáziadús, jól megépített pálya, ahol akár magyar bajnoki futamot is rendezhetnének a jelenleg is versenyhiányos DH szakágban. Hajrá soproni pályaépítők és lelkes lejtőzők! Remélem, Gergő videója segít a népszerűsítésben, melyet sisakkamerájával készített!

A stucni cserének hála a Score RC 2.0 bringám kezelhetősége, irányíthatósága sokat javult, a rugózás további hangolásával pedig finomodott az összhang az első és hátsó kerekek között, köszönet a szerelésért Hocsának és a KTM Bringaparknak ahová mindig bemehetünk, ha valamit szerelni kell.
A majd’ kétórás örömködés után visszaértünk a lovastanyára, ahol már messziről lehetett érezni, hogy jól sikerült a pöri. Közben Friciék is megérkeztek a quados különítménnyel. Néhány próbaúttal szintén felejthetetlen élményt okoztak a négykerekűek utasainak, akik néha sikítva adtak hangot adrenalin szintjük aktuális állásának. Jó kis gépek voltak, de azt hiszem, inkább maradok a bringánál, az sokkal csendesebb…
A finom étel, és Jokó „áldozatos” pohártöltögetéses munkássága meghozta a hangulatot, melyet a tábortűz és a kiosztott oklevelek még tovább fokoztak, ugyanis a vezetőség külön megjutalmazta azokat a csapattagokat, akik a bringázáson kívül ilyen-olyan formában, de segítették a KTM Team eredményességét, ezzel is hozzájárulva az idei nagyszerű eredményekhez.
Jómagam, mint „önjelölt publicista” kaptam egy oklevelet, melyet ezúton is szeretnék megköszönni! Remélem beszámolóimmal sikerült valamelyest visszaadnom azt az életérzést, melyet a bringa jelent nekem, és ezzel további lelkes rajongókat szereztem a sportnak! Köszönöm a pozitív és negatív visszajelzéseket egyaránt, melyek folyamatosan csiszolják a cikkek minőségét, hangvételét. Jó volt hallani, hogy néha alig várjátok egy-egy verseny után, hogy felkerüljön a legújabb beszámoló, legyen az egy izgalmas verseny, vagy épp egy bringaépítés története. Terveink szerint tovább fogjuk színesíteni az oldal tartalmát, melyben webmesterünk Ambrits Tamás segít nekünk folyamatosan.
És ha már a segítőknél és szponzoroknál tartunk, nem lehetett nem észrevenni az új SH+ katalógus két legújabb fotóalanyát (KeZso csapatfotósunk kiváló képeinek köszönhetően!) Lajos és Roni személyében, akik ott virítottak KTM mezben a legújabb sisakokkal a fejükön. Köszönjük az ő támogatásukat is!
Reméljük jövőre szárazabb idény lesz, és további jó eredményekkel öregbíthetjük a KTM – Erste Leasing csapat hírnevét, nem kis meglepetést okozva ezzel más élmezőnybeli csapatoknak, megmutatva, hogy -bár nem egy fiatal Team a miénk- nincs még egy ilyen erős Narancsvérű Csapatszellem, ami minket összetart!
További sportsikereket, és jó alapozást mindenkinek a következő szezonra!
KakLac

Categories: Hí­rek

Comments are closed.

Video

A Focus Bikes –...

Posted on júl - 12 - 2018

Hozzászólások kikapcsolva

V. MTB verseny

Posted on aug - 30 - 2016

Hozzászólások kikapcsolva

Bükk maraton

Posted on aug - 7 - 2016

Hozzászólások kikapcsolva

XCO Magyar Bajnokság –...

Posted on júl - 16 - 2016

Hozzászólások kikapcsolva

Duna maraton

Posted on júl - 3 - 2016

Hozzászólások kikapcsolva

Goldsprint Tournament II. #7

Posted on márc - 14 - 2012

Hozzászólások kikapcsolva

Balaton Maraton

Posted on jún - 12 - 2009

Hozzászólások kikapcsolva

KakLac 24H-s Európa bajnokságra...

Posted on jún - 1 - 2015

Hozzászólások kikapcsolva

II. Vértes Maraton –...

Posted on máj - 12 - 2012

Hozzászólások kikapcsolva

“Minden idők legkeményebb hegyikerékpáros...

Posted on aug - 26 - 2009

Hozzászólások kikapcsolva

TÁMOGATÓINK