Menü
Bezár

Hírek

2023. szeptember 20, 05:40

Az idei évben az eddigiektől eltérően magyarhertelendi rajttal szervezték az Országúti Hegyi Országos🇹🇯Bajnokságot. Az MTB Sopron – SMAFC csapatát U15-ös korosztályban három versenyzőnk képviselte.
Az U15-ös és U17-es kategóriákat együtt indították, így egy több, mint 70 fős boly indulhatott meghódítani a Magyarhertelend – Orfű – Lapis-tető útvonalat, ahol 450 m szintemelkedés volt a mindössze 16,5 km-es szakaszon. A táv rövidsége miatt szinte egy ”sprint” verseny alakult ki, melyen a srácok 30 km/h feletti átlagot tekertek.
Fiataljaink rengeteg munkát tettek a felkészülésbe, így nagy reményekkel indulhattak az év utolsó Magyar Bajnokságán. A kemény edzések meghozták az eredményeket🦵, mindhárom versenyzőnk TOP 6-ban végzett, így a legeredményesebb csapat is mi lettünk az U15-ös kategóriában.
Köszönjük az edzőknek Kakas Lászlónak és Bartokos Gábornak a kemény edzéseket, valamint a SMAFC-nak az utazási lehetőséget, a Váradi Vendégház-nak pedig a kedvezményes szállást.
Eredmények:
Molnár Ágoston 2. hely
Illés Bence 5. hely
Lovász Máté 6. hely
📷 Illés Árpád
🙏Sopron Városi Szabadidősport Szövetség, Radwelt MichiKnopf HU, Sportfelügyelet Sopron, BringaSport, Radwelt MichiKnopf HU
#bringasport #bringazas #mtbsopron #sopron #sopronikerekpar #smafckerékpár

Több mutatása
Megnézem a Facebookon
2023. szeptember 18, 09:17

Montis sikerek Ausztriában és a Börzsönyben!
Az idei XCO versenyek lezárásaként a Honti testvérek Linz közelében, Wintersdorfban az osztrák kupa sorozat fordulóján vettek részt.
A srácokat a mezőny végére szólították, ahonnan nagyon ügyesen kapaszkodtak fel az élmezőnybe.
Ágoston a 3. helyért vívott kiélezett küzdelmet, végül ebben most esés miatt alulmaradt és a negyedik helyen zárta a versenyt. Tomi körről körre tört előre, végül elsőévesként egyedül a Top 10-ben (!) az előkelő 5. helyen ért célba.
Balogh Dávid Somoskőújfalun az eBIKE.hu MTB és Terepfutó Challenge 2023 idei utolsó futamán állt rajthoz. A Karancs és a Medves közti szűk völgyben fekvő településről induló maratonversenyen az U19-es fiúk között 30 km-es távon lett második.
📷Honti Julia, Bak Ferenc
🙏Sopron Városi Szabadidősport Szövetség, Radwelt MichiKnopf HU, Sportfelügyelet Sopron, BringaSport, RADWELT MichiKnopf
#bringasport #bringazas #mtbsopron #sopron #sopronikerekpar #smafckerékpár

Több mutatása
Megnézem a Facebookon
2023. szeptember 12, 05:09

Szeptember 9-én Békéscsabán rendezték a Kritérium Országos Bajnokságot, melyen csapatunkból Lovász Máté vett részt.
A belvárosban kijelölt körpályát öt bal és egy jobbkanyar tette technikássá, a 18 kör alatt 6 részhajrában lehetett pontokat gyűjteni.
Máté négy hajrá után (3. 2. 4. 5. helyek) összetettben a 3. helyen állt, az utolsó kettőben (4. és 5. lett) így legjobb "bemenős" U15-ösként pontazonossággal az 5. helyen zárt.
Gratulálunk!
📷 Vígh Attila Photos
🙏 Sopron Városi Szabadidősport Szövetség, Radwelt MichiKnopf HU, Sportfelügyelet Sopron, BringaSport,
#bringasport #bringazas #mtbsopron #sopron #sopronikerekpar #smafckerékpár

Több mutatása
Megnézem a Facebookon
2023. szeptember 6, 05:54

Mozgalmas hétvégén vagyunk túl.
Három kerékpáros esemény is volt szeptember második- és harmadik napján, melyen versenyzőink rajhoz álltak.
Töltl Kevin betegség után Etyeken, a Pump Track Országos Bajnokság x Pannon Pump Track Kupasorozat fordulóján határozott, kemény versenyzéssel ölthette magára a megérdemelt U13-as bajnoki trikót és ezzel a győzelmével a sorozatban való vezető pozícióját is bebiztosította.
Süle Róbert a Garmin Trail Zone Országúti Bajnokságon Nagyvelegen, korosztályában a második helyen végzett. Robi ebben a szezonban már három szakág bajnokságán (Cyclo-Cross, Cross Country és országúti) szerzett érmet!
Végül, de nem utolsó sorban a Kyokei Underworld Kupán Kőbányán, hazánk egyetlen föld alatti nyomvonallal is rendelkező versenyén az Orbán Család képviselt minket. A fergeteges hangulatú versenyen Orbán Dórika U9 2, Orbán Márk U11 5, Orbán Rebeka (Beki) 2.
📷 Bak Ferenc, Norbert Orban, Róbert Süle, Hárer László, Töltlné Fábry Andrea
🙏 Sopron Városi Szabadidősport Szövetség, Radwelt MichiKnopf HU, Sportfelügyelet Sopron, BringaSport,
#bringasport #bringazas #mtbsopron #sopron #sopronikerekpar

Több mutatása
Megnézem a Facebookon
2023. augusztus 7, 14:18

Augusztus első napjai általában a nyár legmelegebb időszakát hozzák. Általában.
Az idei Bükk Maraton - amely a szakág országos bajnoksága is volt egyben - igazi ítéletidőben zajlott, a folyamatosan zuhogó eső tizenpár fokokkal kombinálva nem épp' a legideálisabb a szabadtéri tevékenységekhez.
Csaptunk négy tagjának ilyen körülmények között kellett megbirkóznia a Bükk-hegységben kijelölt pályákkal és persze önmagukkal.
14 km - U13 lány
2. Nagy Tünde Lilla
30 km - U17 férfi
13. Szajvolt Bendegúz
- . Fenyvesi Csaba (pályatévesztés miatt kizárva)
30 km - U19 férfi
3. Balogh Dávid
🙏 Sopron Városi Szabadidősport Szövetség, Radwelt MichiKnopf HU, Delta csoport, Sportfelügyelet Sopron, BringaSport
#bringasport #bringazas #mtbsopron #sopron #sopronikerekpar

Több mutatása
Megnézem a Facebookon